Esther Vinju Hondenfotograaf | Mijn eerste hond Max is als pup gefotografeerd en ook nu met mijn nieuwe pup Xam

Mijn eerste hond Max is als pup gefotografeerd en ook nu met mijn nieuwe pup Xam

August 21, 2017  •  Leave a Comment

HondenfotograafHondenfotograafBen jij op zoek naar een hondenfotograaf voor een unieke foto van jouw hond of huisdier? Kom dan naar de beste huisdierenfotograaf van Nederland!

 

"Mijn eerste hond Max is als pup gefotografeerd en ook nu met mijn nieuwe pup Xam wilde ik een mooie foto laten maken. 

Natuurlijk zoeken op internet en daar kwam ik uit op Esther, haar foto’s vond ik erg “sprekend”. Een mail verzonden en meteen kon ik op een zaterdagmiddag komen. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en meteen al zijn er foto’s gemaakt.

Met het resultaat ben ik ontzettend tevreden, het was dan ook bijna niet mogelijk een keuze te maken en aan wie ik de foto’s ook laat zien iedereen vindt ze geweldig ! Als Xam 1 jaar is wil ik dit dan ook graag nog een keer door Esther laten doen.

 

Pia Sterk, Mijdrecht"

 


Comments

No comments posted.
Loading...
Subscribe
RSS
Keywords
Archive
January February March April May June July August (2) September October November December
January February March April May June July August September October November December