Esther Vinju Hondenfotograaf | Wij zochten een huisdierenfotograaf in Almere voor onze lieve Labrador Timo

Wij zochten een huisdierenfotograaf in Almere voor onze lieve Labrador Timo

August 21, 2017  •  Leave a Comment

HuisdierenfotografieHuisdierenfotografieBen jij op zoek naar hondenfotografie en hondenfotograaf voor een unieke foto van jouw hond of huisdier? Kom dan naar de beste huisdierenfotograaf voor de mooiste huisdierenfotografie van Nederland!

 

"Wij zochten een huisdierenfotograaf in Almere voor onze lieve Labrador Timo, en via Google kwamen we terecht bij Esther Vinju. Bij het eerste telefonisch contact konden we een afspraak maken voor een foto-shoot. Op een zaterdagmiddag togen we met Timo naar haar 'fotostudio-aan-huis', en daar zijn de foto's gemaakt.

 

Tijdens de foto-sessie viel het me direct op dat Esther wel heel geduldig was met onze Timo, die met zijn ruim 15 jaren ouderdom inmiddels zo doof als een kwartel was geworden. De foto-sessie zelf duurde meer dan 2 uren, en ik had op geen enkel moment de indruk dat Esther het (te) lang vond duren.

 

Ze was ook prima in staat om, ondanks de doofheid van Timo, goede foto's te schieten. Koffiepauze werd ook nog ingelast! En ze bleef heel geduldig met Timo.... Petje af!

 

We hebben nu geweldige foto's van onze inmiddels overleden lieverd aan de muur hangen; de onschuld in zijn mooie ogen spat er vanaf! We zijn echt ontzettend blij met onze foto's. Voor wie goede, professionele foto's van zijn of haar (dove) huisdier wil hebben, in een ontspannen sfeer gemaakt, is Esther een aanrader!

 

Ruud en Karin, Almere"

 


Comments

No comments posted.
Loading...
Subscribe
RSS
Keywords
Archive
January February March April May June July August (2) September October November December
January February March April May June July August September October November December